Over jij, u en informatie | ehbocollege.nl

Over jij, u en informatie

Misschien is het je opgevallen. Stug probeer ik op mijn website vol te houden om bezoekers aan te spreken met je en jij in plaats van u. Dat is volledig tegen de manier in waarop ik ben opgevoed, hier leg ik uit waarom ik dat doe. Ook vertel ik je waarom je alle info op deze website gratis krijgt.

Customer intimacy

Deze website draait om jou, niet om mij. Je komt hier omdat je informatie zoekt, een cursus wil volgen of advies wil. Die wil ik je geven, op basis van gelijkwaardigheid, omdat ik denk dat ik je op die basis beter kan begrijpen en helpen. Heel chique noem je dat "customer intimacy". Dat is een mooie term waarbij een langdurige relatie boven een eenmalige transactie staat.

Klanten

Klanten zijn alle mensen en organisaties die mijn informatie en diensten kunnen gebruiken en durven te vertellen dat ze het van mij hebben. Ik ben er trots op dat ik je kan helpen met mijn advies en trainingen. Vertel jij daar over? Dan ben je wat mij betreft een klant.

Informatie

Veel dienstverleners zien "informatie" als hun grootste goed. Als iets dat je moet beschermen en verkopen. Mijn optiek is anders. Ik verkoop tegen meer dan alleen geld. Vertel je een goed verhaal over mij? Dan groeit de reputatie en daarmee baukejonkmans.nl. Ook daar "betaal" je mij mee. Informatie die anderen liever tegen geld verkopen, geef ik (vooral in het nieuwsoverzicht) gratis. Doe er je voordeel mee. Wanneer ik meen dat ik meer nodig heb dan een aanbeveling om mijn moeite te vergoeden, dan moet dat de bescheiden plek krijgen die "omzet" verdient.

Teksten overnemen

Wil je mijn informatie gebruiken? Leuk! Dan wil ik graag gelijk met je ruilen. Vermeldt bij je tekst waar de informatie (ook als die niet gequote wordt) vandaan hebt, dan kan ik er trots op zijn dat je mijn "klant" bent. Gebruik je mijn informatie zonder dat te doen, dan neem ik hier altijd maatregelen tegen.

Persoonsgegevens

Heb je deelgenomen aan een opleiding? Vulde je de examenquiz in of heb je om een andere reden een account aangemaakt op mijn website? Dan verwerk ik persoonsgegevens van je. Ik doe dat op een zorgvuldige manier en zal de gegevens nooit voor commerciële doeleinden van derden ter beschikking stellen. De manier waarop ik persoonsgegevens verwerk ik aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens onder meldingsnummer m1600783