E-learning EHBO | ehbocollege.nl

E-learning EHBO

Met de e-learning opleiding zorg je dat je zelfstandig, op je eigen tempo, misschien zelfs vanuit je luie stoel de theorie leert. Daarnaast krijg je alle handelingen ("competenties") al op de computer te zien, nog voordat je nog maar één verbandje hebt aangeraakt. De praktijkopleiding kun je vervolgens in slechts 1,5 dag volgen.

 
Direct inschrijven voor E-learning EHBO?
Ga naar de cursuskalender

Inhoud e-learning EHBO

De praktijkopleiding is barstensvol gevuld met oefenen. Dat oefenen wordt met het zogenaamde "vijfstappenmodel" gedaan. Dit didactische model houdt in dat je handelingen drie keer op verschillende keren te zien krijgt, en minstens twee keer gaat oefenen. Zo proberen we je snel klaar te stomen voor het examen eerste hulp.

De inhoud van de opleiding is qua praktijk exact hetzelfde als de reguliere EHBO opleiding. Er is echter iets minder verdieping. Daarnaast wordt de theorie niet meer behandeld, alleen na de eerste dag en bij aanvang van de tweede dag kort getoetst.

Wie volgt een digitale EHBO opleiding?

Deze EHBO cursus is bedoeld voor iedereen die in staat is zelfstandig te studeren en maar kort tijd kan of wil besteden aan de praktijk.
Je kunt je pas inschrijven voor de praktijkdagen als je het theoriecertificaat hebt behaald.

Tijdsduur van de elearning EHBO

De opleiding zelf duurt 10 uur. Die 10 uur wordt over twee zaterdagen verdeeld. De eerste zaterdag heb je les van 09:30 tot 17:00 uur. Op de tweede zaterdag van 09:30 tot 12:30 uur. In de middag, vanaf 13:00 uur wordt vervolgens het praktijkexamen afgenomen. Het EHBO examen wordt afgenomen door examinatoren van het Oranje Kruis. Bij goed resultaat haal je het officiële diploma eerste hulpverlener van het Oranje Kruis.

Wat kost het?

De theorieopleiding volg je online bij mijnehbo.nl (Oranje Kruis). De kosten hiervan zijn € 47,54.
Schrijf je op de website van mijnehbo.nl snel en gemakkelijk in voor het theoriedeel.
Theorie voldoende afgerond? Met je theoriecertificaat kun je deelnemen aan een praktijkopleiding.

De praktijkopleiding bij ehbocollege.nl volg je op twee zaterdagen. De kosten zijn € 150,00 inclusief BTW en examengeld.

Inschrijven opleiding of meer informatie?

Ben je op zoek naar een cursus of wil je deze opleiding volgen bij ehbocollege.nl? Kijk in de cursuskalender voor de eerstvolgende mogelijkheid om individueel in te schrijven, of neem vrijblijvend contact op.

Zoek je een in-company opleiding of wil je een training voor jouw bedrijf, vereniging of school organiseren? Neem dan ook contact op, met al deze vormen heeft ehbocollege.nl ruime ervaring.